پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

ناظر طرح شهید سلیمانی در وزارت بهداشت در کلان منطقه قطب پنج کشور با اشاره به اهمیت بالای این طرح در این وزارتخانه گفت: مدیران ارشد وزارت بهداشت مسئول نظارت بر اجرای این طرح در استان‌ها هستند.

ناظر طرح شهید سلیمانی در وزارت بهداشت در کلان منطقه قطب پنج کشور با اشاره به اهمیت بالای این طرح در این وزارتخانه گفت: مدیران ارشد وزارت بهداشت مسئول نظارت بر اجرای این طرح در استان‌ها هستند.


 به گزارش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، دکتر امیراحمد اخوان در نشست با مسئولان اجرای طرح شهید سلیمانی گفت: خوشبختانه پیش‌بینی دانشگاه هاروارد که گفته بود روزانه ۱۶۰۰ تا ۱۸۰۰ مرگ در ایران خواهیم داشت و بعد آن را به ۹۰۰ مرگ تصحیح کرده بود درست از آب درنیامد.


ناظر طرح شهید سلیمانی در وزارت بهداشت بیان کرد: طرح مدیریت و کنترل بیماری کووید ۱۹ مزین به‌نام سردار سلیمانی شکل گرفت و ان‌شاالله به برکت خون سردار در کنترل بیماری موفق خواهیم بود که تاکنون اینگونه بوده و آخرین آمارها فوتی‌های کرونا ۱۱۹ نفر بود که ان‌شاالله به زیر ۱۰۰ نفر برسد.


وی با بیان اینکه این طرح در وزارت بهداشت از اهمیت خاصی برخوردار است، گفت: تولیت این طرح با معاونت بهداشت وزارت است اما به اندازه‌ای برای دکتر نمکی اهمیت دارد که استان‌ها تقسیم شده و هر یک از مدیران ارشد وزارتخانه به عنوان نماینده وزیر بهداشت مسئول نظارت این طرح در استان‌ها شده‌اند.


دکتر اخوان با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی آخرین طرح وزارت بهداشت بود که به خواست خدا در حال جوابدهی است، افزود: در حال حاضر موارد مرگ و بستری پایین آمده و اگر عادی انگاری رخ دهد به وضعیت قبل بازمی‌گردیم. اگر عروسی‌ها به شیوه قبل بازگردد و فاصله اجتماعی رعایت نشود وضعیت کنونی شکننده خواهد بود.


وی با بیان اینکه ۷ راهبرد در طرح شهید سلیمانی وجود دارد که همه آنها در استان کهگیلویه و بویراحمد در حال انجام است، عنوان کرد: در حال حاضر تقویت اقدامات و استمرار آن مهم است به همین شکل پیش برویم تا به حذف بیماری و وضعیت نرمال برسیم.


ناظر طرح شهید سلیمانی در وزارت بهداشت با بیان اینکه در طرح شهید سلیمانی فعالیت بین بخشی و مشارکت مردم را شاهد بودیم که الگوی خوبی حتی برای بیماری‌های آینده است، بیان کرد: تولیت نظام سلامت با وزارت بهداشت است اما حدود ۲۰ درصد این مولفه‌ها تحت کنترل است و مابقی خارج از وزارتخانه است.


دکتر اخوان عنوان کرد: در بیماری کووید ۱۹ حدود ۸۰ درصد مولفه‌ها با بقیه بخش‌ها و نیازمند مشارکت مردم است که بحمدالله این مهم شکل گرفته است. در طرح شهید سلیمانی بسیج در کنار وزارت بهداشت بود و بسیجیان بدون حقوق عاشقانه در حال انجام خدمت هستند.


وی خاطرنشان کرد: در یکی از ماموریت‌ها از پایگاه شبانه خواهران بازدیدی داشتم آنان که اغلب طلاب حوزه علمیه بودند با ملایمت و لطافت به بیماران کرونایی رسیدگی می‌کردند که قدردان همه این عزیزان و سایر دستگاه‌ها هستیم.


پیش از سخنان ناظر وزارت بهداشت دکتر محمد مهدی بانشی به اهداف قطع زنجیر ویروس کرونا با رعایت پروتکل‌ها،  رهگیری و رصد فعال در طرح شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: کاهش بستری‌ها، کاهش مرگ و میرها و حمایت از گروه‌های در معرض خطر سه هدف طرح شهید سلیمانی است.


وی با اشاره به اینکه نظارت و پیگیری مستمری در طرح شهید سلیمانی انجام شد، گفت: ۳۹۳ تیم مشترک با یک هزار و ۱۷۹ نفر در این طرح مشارکت دارند، ضمن اینکه ۴ هزار کارت شناسایی هم صادر شده است.


بانشی از انجام یک هزار و ۵۴۲ مورد رپی تست در این طرح خبر داد و گفت: 262 بیمار مبتلا به کووید ۱۹ با استفاده از رپی‌ تست‌ها شناسایی شدند.


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: به منظور مقابله با بیماری کووید ۱۹، ۲۸ مراسم عروسی و عزا که با حداکثر جمعیت بود را کنسل کردیم.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به مدیریت منسجم در استان برای کاهش بیماری کووید ۱۹ گفت: از استاندار که از ابتدای بیماری در کنار کادر درمان بود تشکر و قدردانی می‌کنم ضمن اینکه برای کنترل بیماری شاهد همکاری همه دستگاه‌ها از جمله استاندار محترم معاون سیاسی امنیتی ویۀ، سپاه و بسیج، هلال احمر هستیم.


وی از جامعه روحانیت استان قدردانی کرد و یادآور شد: دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و روحانیت معظم در مورد غسل و دفن اموات کرونایی همکاری خوبی داشتند، از اول آذر شاهد کاهش سیر بیماران هستیم که امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.


ارسال خبر/سید حسین رازیان